Kullanıcı Adı:
Parola:
Üye Kayıt
Üye Aktivasyon
Parolamı Unuttum

Captcha image
Show another code

Giriş
Süleyman Karagülle
YORUM
6.10.2017
987 Okunma, 0 Yorum

Bu yazı Fehmi Koru’nun 06.10.2017 tarihli yazısına yorum olarak kaleme alınmıştır. Yazının linki aşağıda yer almaktadır.

 

http://fehmikoru.com/ak-parti-afyonda-kurulmustu-yine-orada-ben-degistim-demeye-hazirlaniyor/

 

AK Parti yoluna devam etmek istiyorsa şunları yapmalıdır:

1- AK Parti Milli Görüş  çizgisi üzerine kurulmuştur. Askerler Milli Görüşsüz olmayacağına karar verdikten sonra birinci kadroyu getiremedikleri için ikinci kadroyu iktidar yaptılar. Sermaye de Erbakan’dan kurtulmak için AK Parti’yi baştan destekledi. Gülenle birlikte Milli Görüş’ün oyunu binde birlere indirdikten sonra işleri bittiği için şimdi Sermaye her ikisini birbirleri ile boğuşturarak ikisini de yok etmeye çalışıyor. AK Parti önce Gülen’le olan davasını bitirmelidir. Tek çözüm hakemlere gitmedir.  Sermaye’nin talimatı ile oluşturulan OHAL için ilk gün söylediklerimi aynen  tekrar ediyorum. Bu bilinçli ise ihanettir, bilinçsiz ise intihardır.  15 Temmuz’un gerçek faili ne Gülen’dir, ne de ABD. 15 Temmuz’un gerçek faili İngiltere’deki Sermaye’dir.  Bugün de AK Parti’nin kuyusunu kazan odur.

2- AK Parti’yi iktidar eden ve halen koruyan Türk Ordusu’dur. Türk halkı AK Parti’ye %50 Milli Görüş’e %0,7 oy veriyorsa ordusuna olan güvenindendir. AK Parti ordumuza çok ağır ilk darbede başarısız oldu. Ordumuz hala dimdik ama ağır saldırı içinde.  Cumhurbaşkanı çıkaracağı ilk kararname ile ordumuzu yeniden düzenlemelidir. Bunun için bir genelkurmay başkanı seçmeli ve ona güvenmelidir. Onun ihanetini ilahi kader kabul etmeli ve 12 bağımsız ordu oluşturmalıdır. Kendisini iktidar eden orduyu ağır darbelerle hırpalayan AK Parti  bunu acilen çözmelidir.

3- AK Parti’nin üçüncü yapacağı iş kurucu kadrosunu tekrar toparlamaktır. Recep Tayyip Erdoğan,  Abdullah Gül, Beşir Atalay, Bülent Arınç, Cemil Çiçek, Vecdi Gönül, Abdulkadir Aksu, Mehmet Ali Şahın, Ahmet Davudoğlu, Hayati Yazıcı  yeniden aktif rol almalıdırlar. Ali Babacan’ın rolünü bilemiyorum.

4- AK Parti’nin yapacağı en önemli şey dördüncü olarak  Kuran düzenine dönmektir. Kuran düzenini yeryüzünde tek ele alan  ve çalışmalarını yarım asırdır ara vermeden sürdüren Akevler’le iş birliği yapmalıdır. İçlerinden ayrı ayrı kişilerle değil Erbakan’ın yaptığı gibi yapmalı. Erdoğan haftada bir gün Akevler kadrosu ile bir araya gelmelidir. Erbakan böyle yaptığı için %22’lerle başbakan oldu. Bıraktığı için bugün %0,7’dedir. Benden söylemesi.

 




YorumYap

Son Eklenen Makaleler
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-47
29.5.2020 100 Okunma
4 Yorum 29.05.2020 08:36
Reşat Nuri Erol
KORONAVİRÜS VESİLESİYLE YAZDIĞIM ANEKDOTLAR VE …
28.5.2020 79 Okunma
2 Yorum 28.05.2020 19:51
Süleyman Karagülle
Koronavirüs Gerçeği
26.5.2020 96 Okunma
2 Yorum 28.05.2020 09:12
Hüseyin Bağdatlı
HÜZÜNLÜ BAYRAM
26.5.2020 48 Okunma
Reşat Nuri Erol
ASIL SORUN NEDİR? ÇARE VE ÇÖZÜMÜ NEDİR?
26.5.2020 154 Okunma
ZEKİ ALTUBOĞA
PERE
25.5.2020 50 Okunma
1 Yorum 26.05.2020 15:03
ZEKİ ALTUBOĞA
Avahî Bêpere Çawa Tên Çêkirin
25.5.2020 35 Okunma
Mete Firidin
Müslümanların Kıble Değiştirmeleri
24.5.2020 87 Okunma
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-46
21.5.2020 176 Okunma
4 Yorum 21.05.2020 05:33
Ece Ferah
RAMAZAN AYININ SON GÜNLERİ
21.5.2020 87 Okunma
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-45
20.5.2020 188 Okunma
4 Yorum 20.05.2020 06:11
Hüseyin Kayahan
ZÜNNÛN – bir muamma
19.5.2020 114 Okunma
1 Yorum 21.05.2020 18:19
ZEKİ ALTUBOĞA
CIVÎN
19.5.2020 68 Okunma
ZEKİ ALTUBOĞA
EMLAK
19.5.2020 81 Okunma
ZEKİ ALTUBOĞA
GEŞTIYAR
19.5.2020 63 Okunma
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-44
18.5.2020 177 Okunma
4 Yorum 18.05.2020 05:09
Özer Ataç
Üretim ve Kıtlık
17.5.2020 429 Okunma
3 Yorum 20.05.2020 07:33
Süleyman Karagülle
Acilen Yapmanız Gerekenler
17.5.2020 158 Okunma
1 Yorum 25.05.2020 11:25
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-43
17.5.2020 162 Okunma
3 Yorum 17.05.2020 08:59
Özer Ataç
Baby Driver
16.5.2020 115 Okunma
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-42
16.5.2020 183 Okunma
3 Yorum 16.05.2020 08:35
Turgay Çoruhlu
El Cahiz Evrim Araştırmaları Merkezi Caiz Mi?
14.5.2020 195 Okunma
6 Yorum 17.05.2020 01:15
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-41
14.5.2020 198 Okunma
4 Yorum 14.05.2020 09:47
Hüseyin Bağdatlı
ANNELER GÜNÜ
11.5.2020 163 Okunma
Süleyman Karagülle
Dolar, Altın Bono ve Krize Çözüm
11.5.2020 202 Okunma
1 Yorum 14.05.2020 00:57
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-40
10.5.2020 239 Okunma
4 Yorum 10.05.2020 08:15
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-39
9.5.2020 215 Okunma
4 Yorum 09.05.2020 05:04
ZEKİ ALTUBOĞA
Hûn hê karkerî diparêzin?
8.5.2020 153 Okunma
1 Yorum 09.05.2020 12:25
Hikmet Güveloğlu
Yarınlar Daha da Zor Olacak!
8.5.2020 1925 Okunma
Reşat Nuri Erol
S.Eskicioğlu yazdı;Denizli Milli Görüş’ün temel taşıydı
8.5.2020 189 Okunma
3 Yorum 08.05.2020 09:01
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-38
8.5.2020 262 Okunma
9 Yorum 09.05.2020 04:44
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-37
7.5.2020 251 Okunma
5 Yorum 07.05.2020 04:58
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-36
6.5.2020 273 Okunma
5 Yorum 06.05.2020 05:16
Ece Ferah
Merkez Temsilciler, Semt Temsilciler
5.5.2020 146 Okunma
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-35
4.5.2020 304 Okunma
8 Yorum 06.05.2020 05:16
Ece Ferah
BİREYİN DÜNYA HARİTASI
3.5.2020 176 Okunma
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-34
3.5.2020 320 Okunma
6 Yorum 04.05.2020 09:17
Süleyman Karagülle
İki Farklı Yayın Organı
3.5.2020 248 Okunma
2 Yorum 06.05.2020 18:06
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-33
2.5.2020 307 Okunma
5 Yorum 02.05.2020 04:59
Hüseyin Kayahan
MUTAHHERÛN-“koş abla koş, bir metaforcu geldi!”
1.5.2020 154 Okunma
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-32
1.5.2020 421 Okunma
5 Yorum 01.05.2020 09:03
Mete Firidin
Allah’ın Doğru Yolu Üzerine Oturanlar!
30.4.2020 327 Okunma
2 Yorum 20.05.2020 01:11
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-31
30.4.2020 377 Okunma
5 Yorum 30.04.2020 09:17
Ece Ferah
GENEL HİZMET YAYIN MERKEZİ
28.4.2020 174 Okunma
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-30
28.4.2020 427 Okunma
6 Yorum 28.04.2020 19:06
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-29
27.4.2020 408 Okunma
5 Yorum 27.04.2020 11:13
Özer Ataç
Çaba_ la_ma !
26.4.2020 250 Okunma
2 Yorum 29.04.2020 02:31
Süleyman Karagülle
Kebirlik Yaşı ve ...
26.4.2020 307 Okunma
3 Yorum 27.04.2020 14:21
Reşat Nuri Erol
Virüs dünya düzeni mi, Adil Dünya Düzeni mi?-28
26.4.2020 424 Okunma
3 Yorum 26.04.2020 10:13
Ece Ferah
ADİL DÜZEN YAYIN MERKEZİNE TEMSİLCİ OLMAK
25.4.2020 242 Okunma
1 Yorum 26.04.2020 20:53